Nederlands    English    Polski
     glastuin     
Home     Wie zijn wij?     Vacatures     Contact

Wie zijn wij?

Wij zijn een uitzendbureau die zich bezighoudt met het vinden van de beste match tussen werkzoekenden en onze opdrachtgevers. Hierbij wordt een band opgebouwd tussen de beide partijen waarbij wij als intermediair de personen goed moeten kennen, wil er een goede klik ontstaan. Daarom dat we ervoor hebben gekozen om onze medewerkers meer persoonlijker te benaderen, om ze zo ook beter te leren kennen, en waar nodig beter te ondersteunen en te sturen. Het is daarbij erg belangrijk dat wij voldoen aan de NEN 4400-1 norm. Hiermee geven wij aan dat wij hoge kwaliteit en een goed resultaat erg belangrijk vinden en bereid zijn om daarin te investeren.

Wij zijn een bedrijf die de grenzen wil overtreffen. Niet alleen strategisch maar ook geografisch. Zo hebben we een groot personeelsbestand binnen de EU waardoor wij de juiste mensen in een zeer korte periode (vaak binnen 1 2 dagen) ter beschikking hebben.

Wij zijn gespecialiseerd in de tuinbouw branche en kunnen u hierbij op alle vlakken dienen. Wij hebben ruime expertise waardoor wij hoge kwaliteit in onze resultaten kunnen waarmaken.

Deze werkwijze is sinds 1997 onze grote succes. Wij hebben tot op heden enkel groei gezien en zijn ervan overtuigd dat deze trend, mede door onze werkwijze, zal door zetten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u kennis met ons maken, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Wij danken u namens de gehele organisatie voor de getoonde interesse in ons bedrijf.